Dakkapel Hoogerheide

Dakkapel Hoogerheide

Een vak apart! Timmer- en Onderhoudsbedrijf Arjan Jochems helpt u met de juiste keuze.

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor?

Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u gaat verbouwen. Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Wij lichten u uiteraard graag toe, hoe dit bij uw wensen aansluit. 

De volgende punten zullen wij dan voor u beantwoorden:  Werkwijze en aanpak,

De dakkapel, Prijs dakkapel, Vergunning dakkapel, Plaatsen dakkapel, Onderhoud dakkapel,

Veel gestelde vragen, Ervaringen.

Dakkapel1 Dakkapel2 Dakkapel3

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Arjan Jochems & Rolluiken

Rolluiken reparatie:

Misschien herkent u het wel: plotseling is uw rolluik lint kapot, of heeft de motor van uw rolluik het begeven. U zit in het donker, of kunt juist de rolluiken niet meer naar beneden krijgen. Geen nood. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten reparaties of herstel van uw rolluik, vervangen van rolluikband of onderhoud aan de motoren van uw rolluik. Voor spoedgevallen kennen wij zelfs een 24-uurs service.

Dus is uw rolluik stuk? Storm- of hagelschade aan uw rolluik? Bel Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems voor vakkundig herstel.

Rolluiken:

Wist u dat u met rolluiken wel 40% van uw stook kosten kunt besparen?

Rolluiken hebben dus een beschermende werking tegen kou maar ze zijn ook warmtewerend en inbraakwerend. Ook kunnen rolluiken kunnen niet worden opgeduwd vanaf de buitenkant. Ze beschermen tegen lawaai overlast en geven uw huis een sfeervolle en afgewerkte uitstraling. Ook uw schilderwerk heeft door de weersinvloeden veel minder te verduren.

De Rolluiken van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Ze zijn er met schuine of ronde kasten, voor schuine ramen of voor beperkte ruimtes tussen dakgoot en openslaande ramen.

Dus Dakkapel Hoogerheide? Email: arjan_jochems@hotmail.com – Tel: 06-14358860

contact

© Timmeronderhoudsbedrijfjochems 2022 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl