Kozijnen Steenbergen

KOZIJNEN STEENBERGEN

NIEUWE KOZIJNEN NODIG?

Toe aan iets nieuws aan je woning? Nieuwe kozijnen kunnen een wereld van verschil maken! Kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het zal altijd bij je huis passen.

Voordelen nieuwe kozijnen

• Betere isolatie

• Inbraakpreventie

• Je huis ziet er weer uit als nieuw

Naast het verbeteren van je wooncomfort en een nieuwe uitstraling van je huis, zal het plaatsen van nieuwe kozijnen er ook voor zorgen dat je jaarlijks tot wel €150 bespaart op de energierekening. Timmer- en onderhoudsbedrijf Jochems verzorgt al uw Kunststof Kozijnen en Houten Kozijnen.

kunst1 kunst2 kunst3

Dakkapel Steenbergen

Een vak apart! Timmer- en Onderhoudsbedrijf Arjan Jochems helpt u met de juiste keuze.

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor?

Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u gaat verbouwen. Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Wij lichten u uiteraard graag toe, hoe dit bij uw wensen aansluit. 

De volgende punten zullen wij dan voor u beantwoorden:  Werkwijze en aanpak,

De dakkapel, Prijs dakkapel, Vergunning dakkapel, Plaatsen dakkapel, Onderhoud dakkapel,

Veel gestelde vragen, Ervaringen.

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Steenbergen of omgeving? Neem dan contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems. Het adres voor al uw timmerwerk- en onderhoud in Bergen op Zoom! Werkzaam in o.a. Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren, Steenbergen, Hoogerheide, Tholen etc.

Dus Kozijnen Steenbergen, neemt u contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems.

Email: arjan_jochems@hotmail.com – Tel: 06-14358860

contact

© Timmeronderhoudsbedrijfjochems 2022 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl