Schilder Hoogerheide

Schilder Hoogerheide? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems. Het adres voor al uw timmerwerk- en onderhoud in Bergen op Zoom! Werkzaam in o.a. Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren, Steenbergen etc.

SCHILDER HOOGERHEIDE

Bent u opzoek naar rolluiken voor uw woning of bedrijf en u wilt zich voordat u rolluiken gaat kopen goed laten informeren over de mogelijkheden die er zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Ook kunt u bij ons terecht voor zonwering in de meest uiteenlopende vormen. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen, screens en markiezen.

Als u toe bent aan iets nieuw in uw huis dan kunnen kozijnen een wereld van verschil maken! Onze kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het zal altijd bij je huis passen. Naast het verbeteren van je wooncomfort en een nieuwe uitstraling van je huis, zal het plaatsen van nieuwe kozijnen er ook voor zorgen dat je jaarlijks tot wel €150 bespaart op de energierekening. Timmer- en onderhoudsbedrijf Jochems verzorgt al uw Kunststof Kozijnen en Houten Kozijnen.

Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u gaat verbouwen. Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Wij lichten u uiteraard graag toe, hoe dit bij uw wensen aansluit. Want wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor?

Schilder Hoogerheide? Neem dan contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems. Het adres voor al uw klussen!

timmeronderhoudsbedrijfjochems  timmeronderhoudsbedrijfjochems  timmeronderhoudsbedrijfjochems  timmeronderhoudsbedrijfjochems

 

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben we al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verbouwen en plaatsen van keukens. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems is met ruim 10 jaar ervaring de juiste montagespecialist voor u.

Dus Schilder Hoogerheide, neemt u contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems.

Email: arjan_jochems@hotmail.com – Tel: 06-14358860

contact

 

© Timmeronderhoudsbedrijfjochems 2022 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl