Velux dakramen Steenbergen

Velux dakramen Steenbergen

VELUX dakraam – kies voor het origineel

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben we al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Hieronder treft u een overzicht van wat we zoal te bieden hebben aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden). Velux dakramen Steenbergen dan bent u bij Timmeronderhoudsbedrijfjochems.nl aan het juist adres!

– Tuimelvensters

– Uitzettuimelvensters

– INTEGRA® dakramen

– VELUX CABRIO® balkonvenster

– Dakterras-venster

– VELUX daglichtsystemen

Velux1 Velux2 Velux3

Dakkapel Steenbergen

Een vak apart! Timmer- en Onderhoudsbedrijf Arjan Jochems helpt u met de juiste keuze.

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor?

Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u gaat verbouwen. Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Wij lichten u uiteraard graag toe, hoe dit bij uw wensen aansluit. 

De volgende punten zullen wij dan voor u beantwoorden:  Werkwijze en aanpak,

De dakkapel, Prijs dakkapel, Vergunning dakkapel, Plaatsen dakkapel, Onderhoud dakkapel,

Veel gestelde vragen, Ervaringen.

Velux dakramen Steenbergen? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems. Het adres voor al uw timmerwerk- en onderhoud in Bergen op Zoom! Werkzaam in o.a. Bergen op Zoom, Roosendaal, Halsteren, Steenbergen, Hoogerheide, Tholen etc.

Dus Velux dakramen Steenbergen, neemt u contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems.

Email: arjan_jochems@hotmail.com – Tel: 06-14358860

contact

© Timmeronderhoudsbedrijfjochems 2022 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl