06-14358860
06-14358860
arjan_jochems@hotmail.com
Pater Dehonlaan 11 4615 DC Bergen op Zoom
Offerte aanvragen

Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk

Wist u dat u met rolluiken wel 40% van uw stook kosten kunt besparen?
Rolluiken hebben dus een beschermende werking tegen kou maar ze zijn ook warmtewerend en inbraakwerend. Ook kunnen rolluiken kunnen niet worden opgeduwd vanaf de buitenkant. Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk.

De Rolluiken van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen.
Neem contact op
Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk

Multifunctionele rolluiken

Rolluiken van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van rolluiken en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk.
Duurzaam aluminium
5 jaar garantie
Rolluiken op maat
Bespaar energie met rolluiken
Betaalbare prijzen
Beste service
ROLLUIKEN ZIJN MULTIFUNCTIONEEL

De projecten van onze klanten zijn een investering in de toekomst

Gedifferentieerd door de kwaliteit van onze mensen en onze niet-aflatende drive om de meest succesvolle resultaten te leveren, stemmen we onze capaciteiten af ​​op de doelstellingen van onze klanten om een ​​positieve impact te creëren. Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk.

Rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat jij in het weekend een uurtje langer in je bed kan blijven liggen. Even wat energie bijtanken zonder dat je vroeg gewekt wordt door geluiden van buitenaf. Met rolluiken slaap je langer en rustiger en word je niet meer gewekt door binnenvallende zonlicht.

Rolluiken handmatig

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems kunt u terecht voor zonwering in de meest uiteenlopende vormen. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen, screens en markiezen. Op onze website krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden.

Rolluiken op zonenergie

Met solar rolluiken op zonne-energie ga je voor een duurzame woning. De rolluiken verhogen de isolatiewaarde van je ramen en maken het zo gemakkelijker om het binnenklimaat te beheersen. Solar rolluiken op zonne-energie verbruiken bovendien geen elektriciteit.

Rolluiken electrisch

Rolluiken van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van rolluiken en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Zonneschermen

Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Ideaal als jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten bent. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen.

Screens

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend zonlicht op je televisiescherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur. Met ritsscreens creëer je bovendien meer privacy in jouw woning.
5 jaar garantie | Bespaar energie met rolluiken

Wilt u een afspraak maken voor het plaatsen of repareren van uw rolluik?

Afspraak maken
Bekijk hieronder de laatste reviews van klanten van timmeronderhoudsbedrijfjochems, Klusbedrijf in Sint-Maartensdijk.

Onze Reviews

barten705
barten705
2022-10-24
Erg prettig geholpen met de aanschaf en laten plaatsen van onze rolluiken.
FenJamie
FenJamie
2022-10-24
Wat je bestelt wordt ook geleverd. Alle details kloppen en dit alles ook nog binnen de afgesproken periode. In gesprek met de klantenservice verliep het contact op een prettige manier.
Leo Van Nieuwland
Leo Van Nieuwland
2022-10-24
Wij hebben afgelopen zomer een zonnescherm aangeschaft bij Arjan en het ook laten plaatsen door zijn bedrijf. Alles naar tevredenheid verlopen, wij zouden zeker het bedrijf aanraden.
Officieel Verano Dealer. Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.

Contact

Arjan Jochems
Pater Deholaan 11
4615 DC Bergen op Zoom

Tel: 06-14358860
arjan_jochem@hotmail.com
Hoe wil je mij contacteren?