06-14358860
06-14358860
arjan_jochems@hotmail.com
Pater Dehonlaan 11 4615 DC Bergen op Zoom
Offerte aanvragen

Onderhoudsbedrijf Bergen op Zoom

Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom
Onderhoudsbedrijf Bergen op Zoom

Kozijnen

Toe aan iets nieuws aan je woning? Nieuwe kozijnen kunnen een wereld van verschil maken! Kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het zal altijd bij je huis passen. Onderhoudsbedrijf Bergen op Zoom.

Voordelen nieuwe kozijnen

• Betere isolatie

• Inbraakpreventie

• Je huis ziet er weer uit als nieuw

Naast het verbeteren van je wooncomfort en een nieuwe uitstraling van je huis, zal het plaatsen van nieuwe kozijnen er ook voor zorgen dat je jaarlijks tot wel €150 bespaart op de energierekening. Timmer- en onderhoudsbedrijf Jochems verzorgt al uw Kunststof Kozijnen en Houten Kozijnen.
Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom

Dakkapellen

Een vak apart!

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor?
Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u gaat verbouwen. Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Wij lichten u uiteraard graag toe, hoe dit bij uw wensen aansluit.
De volgende punten zullen wij dan voor u beantwoorden: Werkwijze en aanpak,
De dakkapel, Prijs dakkapel, Vergunning dakkapel, Plaatsen dakkapel, Onderhoud dakkapel, Onderhoudsbedrijf Bergen op Zoom.


Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom

Velux Dakramen

VELUX dakraam – kies voor het origineel

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben we al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Hieronder treft u een overzicht van wat we zoal te bieden hebben aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden).
Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom

Keukenmontage

Keukenmontage – kies voor het origineel

Op zoek naar een montagebedrijf in Bergen op Zoom en omstreken? Is uw keuken aan een verbouwing toe of moet uw nieuwe keuken geplaatst worden? Dan is Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems met ruim 10 jaar ervaring de juiste montagespecialist voor u. Een montagebedrijf dat met name gespecialiseerd is in het verbouwen en plaatsen van keukens. Onderhoudsbedrijf Bergen op Zoom.
Stuur ons een bericht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Officieel Verano Dealer. Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.

Contact

Arjan Jochems
Pater Deholaan 11
4615 DC Bergen op Zoom

Tel: 06-14358860
arjan_jochem@hotmail.com
Hoe wil je mij contacteren?