Rolluiken Roosendaal

Rolluiken Roosendaal

U bent op zoek naar rolluiken voor uw woning of bedrijf? U wilt zich, voordat u rolluiken gaat kopen goed laten informeren over de mogelijkheden die er zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wist u dat u met rolluiken wel 40% van uw stook kosten kunt besparen?

Rolluiken hebben dus een beschermende werking tegen kou maar ze zijn ook warmtewerend en inbraakwerend. Ook kunnen rolluiken kunnen niet worden opgeduwd vanaf de buitenkant. Ze beschermen tegen lawaai overlast en geven uw huis een sfeervolle en afgewerkte uitstraling. Ook uw schilderwerk heeft door de weersinvloeden veel minder te verduren.

De Rolluiken van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Ze zijn er met schuine of ronde kasten, voor schuine ramen of voor beperkte ruimtes tussen dakgoot en openslaande ramen.

 

    • Ideaal voor kleine ramen
    • Aantrekkelijk geprijsd
    • Handbediend of elektrisch
    • Prachtige lamelkleuren

 

 

Rolluiken reparatie Roosendaal:

Misschien herkent u het wel: plotseling is uw rolluik lint kapot, of heeft de motor van uw rolluik het begeven. U zit in het donker, of kunt juist de rolluiken niet meer naar beneden krijgen. Geen nood. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten reparaties of herstel van uw rolluik, vervangen van rolluikband of onderhoud aan de motoren van uw rolluik. Voor spoedgevallen kennen wij zelfs een 24-uurs service.

Dus is uw rolluik stuk? Storm- of hagelschade aan uw rolluik? Bel Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems voor vakkundig herstel.

Ook voor de Zonwering bent u hier aan het juiste adres!

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Jochems kunt u terecht voor zonwering in de meest uiteenlopende vormen. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen, screens en markiezen. Op onze website krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden. Toch is het plaatsen van zonwering in de meeste gevallen over maatwerk. Het formaat, de kleurstelling en het uiterlijk van de zonwering is naar wens aan te passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.


Email: arjan_jochems@hotmail.com –┬áTel: 06-14358860

contact

© Timmeronderhoudsbedrijfjochems 2022 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl