06-14358860
06-14358860
arjan_jochems@hotmail.com
Pater Dehonlaan 11 4615 DC Bergen op Zoom
Offerte aanvragen

Screens op maat Sint-Maartensdijk

Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom
Screens op maat Sint-Maartensdijk

Screens bestellen bij

Met screens zorg je ervoor dat jouw woning zelf tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer beeldscherm én behoudt het zicht naar buiten zonder dat er naar binnen gekeken kan worden. Screens zijn de ideale zonwering voor jouw woning of bedrijfspand. Vraag naar de mogelijkehden bij Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen en Zoom, Screens op maat Sint-Maartensdijk.

De screens worden volledig op maat gemaakt en bieden een uitgebreide keuze aan mogelijkheden, uitvoering en montage. Daarnaast heb je de keuze uit een groot assortiment aan trendy doeken in verschillende transparanties. Zo is er voor elke situatie een geschikt doek met de gewenste hoeveelheid privacy en zicht naar buiten.
Advies van specialisten (ook op locatie)
Eigen meet- en montageservice
Tot 5 jaar garantie (ook op montage)
Offerte aanvragen
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

De voordelen en eigenschappen van screens

Wist je dat screens tot 90% van alle zonnewarmte dat via het glas je woning binnenkomt tegenhoudt? Bovendien kun je overdag door het zonweringdoek altijd naar buiten kijken, maar kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden. Het grote voordeel van screens is dat ze erg smal zijn, waardoor ze aan de buitenkant van het raam weinig ruimte in beslag nemen en de vrije doorloop behouden blijft. De screens worden direct aan de buitenkant van het kozijn bevestigd en bewegen van boven naar beneden. Ze worden daarom ook wel verticale zonwering genoemd, Screens op maat Sint-Maartensdijk.

Zoek je een screen voor je overkapping of veranda? In onze collectie vind je screens die zowel voor ramen als voor een terrasoverkapping of veranda mogelijk zijn. Neem eens contact op met Timmeronderhoudsbedrijf Jochems te Bergen op Zoom.
Contact opnemen
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Windvaste screens: Zip screens

Vangt het raam waar het screen komt te hangen veel wind en zoek je een screen met een lange levensduur? Kies dan voor een zip screen. Deze screens worden in de zijgeleiding geritst waardoor ze windvast zijn tot windkracht 8. Je kan ze dan ook gerust bij veel wind naar beneden laten. Daarnaast zijn screens met een ritssysteem voor grote maten geen probleem. Er zijn afmetingen mogelijk tot maar liefst 6 meter breed of hoog. Waar vroeger nog wel eens gekozen werd voor een basis screen zijn tegenwoordig de zip screens dé standaard. Ze bieden niet alleen voordelen bij veel wind, maar de levensduur en kwaliteit zijn ook veel hoger. Basis screens zitten niet aan de zijkanten vast geritst en klapperen daardoor snel met veel wind.
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Het meten en monteren van screens

Met onze vakkundige meet- en montageservice ben je verzekerd van perfecte screens op maat. Zo meten wij van te voren de definitieve maten en bekijken wij de gewenste montage situatie. Wanneer jouw screen bij ons binnen is, komen onze monteurs deze monteren. Uiteraard kan je de screens ook zelf monteren. Bepaal vooraf tijdens het meten hoe je de screens gaat monteren. Dit kan zowel op de muur als in het kozijn. Wij van Timmeronderhoudsbedrijf Jochems geven u graag het juiste advies hiervoor.
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Elektrische screens

Al onze zonwering screens zijn elektrisch en voorzien van een Somfy motor. De somfy screens kun je bestellen met een Somfy RTS of een Somy i.o. motor. Het bedienen van je zonwering was nog nooit zo eenvoudig. Ook grote screens haal je eenvoudig en zonder moeite op en neer met een krachtige motor. Aan jou de keuze of je je elektrische screens wil bedienen met een vaste of draadloze schakelaar, een afstandsbediening of smartphone. Screens op maat Sint-Maartensdijk.
Bedienen vanuit uw luie stoel
Belemmeren het zicht van buiten naar binnen
Draadloze screens op zonne-energie
Zou graag een afspraak maken
Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Officieel Verano Dealer. Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.

Contact

Arjan Jochems
Pater Deholaan 11
4615 DC Bergen op Zoom

Tel: 06-14358860
arjan_jochem@hotmail.com
Hoe wil je mij contacteren?