06-14358860
06-14358860
arjan_jochems@hotmail.com
Pater Dehonlaan 11 4615 DC Bergen op Zoom
Offerte aanvragen

Verano dealer

Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Met zonneschermen controleer je de temperatuur

Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Ideaal als jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten bent. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Zonneschermen zorgen dat je even uit de felle zon kunt.
Zorgt voor een aangenamere temperatuur
Sfeervolle toevoeging op de uitstraling van uw woning
Kan dienen als inbraakpreventie
Offerte aanvragen
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Zonneschermen op maat

Zonneschermen Timmeronderhoudsbedrijfjochems uit Bergen op Zoom van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de zonneschermen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonneschermen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.
Contact opnemen
Timmeronderhoudsbedrijfjochems Verano dealer

Populairste kleuren zonneschermen

Grijs (1)
Grijs (2)
Beige (1)
Grijs (3)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over zonneschermen

Wat is het verschil tussen een zonnescherm en een knikarmscherm?

Een knikarmscherm is een type zonnescherm dat haar naam heeft te danken aan de knikkende aluminium armen die de voorlijst verbinden met het muurpofiel. Deze armen knikken op een scharnierpunt wanneer je dit type zonnescherm opent of sluit. Het knikarmscherm is één van de meest verkochte type zonneschermen.

Wat zijn de maximale afmetingen van een zonnescherm?

  • De maximale afmetingen van een Verano zonnescherm uit één deel bedragen:

    Maximale breedte: 700cm en Maximale uitval: 400 cm.

Wat kost een zonnescherm?

Met meer dan 10 verschillende type zonneschermen zijn de mogelijkheden binnen de collectie eindeloos. De gemiddelde prijs van een zonnescherm in standaard kleur met elektrische bediening door middel van een bediening van op bedraagt: €2500 - €3000 euro. Dit is de prijs excl. de kosten voor inmeten & montage.

Hoe kun je een zonnescherm bedienen?

Zonneschermen worden aangestuurd door een motor en kunnen daarom bediend worden door middel van een schakelaar, bediening op afstand of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om zonneschermen te laten openen en sluiten op voor geprogrammeerde tijdstippen.

Is een zonnescherm bestand tegen regen?

Zonneschermen beschikken over een geïmpregneerd acryldoek. Dit betekent dat het doek is beschermd tegen vuil en een regenbui. Dit product is echter niet bedoeld om bescherming te bieden tegen buien. Ben je opzoek naar meer beschutting tegen zon en regen? Wellicht biedt een pergola met een waterafstotend doek dan uitkomst.

Heeft u nog steeds vragen?
Neem dan contact met ons op!
Officieel Verano Dealer. Rolluiken zijn een multifunctioneel product. Met rolluiken voor je ramen kun jij niet alleen lekker uitslapen, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is.

Contact

Arjan Jochems
Pater Deholaan 11
4615 DC Bergen op Zoom

Tel: 06-14358860
arjan_jochem@hotmail.com
Hoe wil je mij contacteren?